Powered By Blogger

2012. július 5., csütörtök

X-faktoros egyéb szereplők...


- Lola Mistakes- 18 éves és ku*va tehetséges. Nagyon kedves lány, szeret zongorázni és van neki egy kutyusa, Toby. Valamint van neki egy lova is, Pityu. Ő is 1D rajongó, mint mi Missyvel. Néha cigizik, de már próbál leszokni róla. Neki se volt még soha barátja. Kép:


- Fernanda (Fer) Bugovy - 21 éves, ultra laza és kedves lány. Szeret bulizni és imádja a fagyit, valamint a csokiért ölni képes. Hiperaktív és sokat beszél. Tud spanyolul, angolul, portugálul és olaszul.  Kép:


- Tina Swift- kedves, aranyos lány. 17 éves és kissé visszahúzódó. Nagyon jó hangja van és szereti az ünnepeket. Sok időt tölt a családjával, barátaival. Van egy barátja Tom, de ő nem jött X-faktorba. Kép:


- Nessy Jons- kissé sötét (agyilag) szegény, de nagyon vicces és kedves. Szereti a macskákat, valamint a majmokat. Kedvenc együttese a Green Day. Kép:


- Daniella Yougn- 19 éves és imádja a zenét. Köztük a kedvence: Avril Lavigne, Selena Gomez, Green Day, One Direction. Sokat sportol és imád a tengerben lubickolni. Lovagol és biciklizik. Kedvenc állata a zsiráf a kutya és a majom. Mindenkiben megtalálja az közöset. Neki se volt még soha éltébe barátja. Kép:


Vannak még lányok, de róluk nem rakok fel képet, mert azokat nem bírom. Oké, őt utálom a legjobban, nagyon antipatikus:
- Benita Gollow- 20 éves k**va. Ki nem állhatom. Ahhoz képest, hogy barna hajú, nagyon szőke. Lehet, hogy festett a haja. Jéé… hogy ez eddig nem jutott eszembe. Na, szóval kép:


Fiúk:
- Jhonathan (Jhonny) Jaward- ő olyan titokzatos számomra. Róla nem tudok mit írni, csak annyit tudok róla, hogy 19 éves és, hogy mindent megkap, amit akar. Kép:


- Greg Drawing- 22 éves srác. Nagyon jó fej, mindig ő készíti a kajákat, amik istenien finomak lesznek. Nagyszerű hangja van. Sokat sportol. Van neki egy hörcsöge, Raffaello. Kép:


- Milan Korall- 19 éves fiú, ő az aki a csajozósok közé tarozik. Szörfözik és már volt neki rengeteg barátnője. Ő az, aki csak a futókalandokat kedveli. Nem igazán tudok róla mesélni. Helyes gyerek, de nem jön be. Kép:


- Adam Starday- 20 éves, kissé visszahúzódó. Ritkán látom őt, mert általában a lakosztályában kuporog. Rock zenét énekel. Kép:


Jobb, ha a többi fiút nem ismeritek…
:)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó Vaani csak így tovább !!! :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Vanda!! ::) A te blogod is nagyon tetszik!!! Csak így tovább, várom az első fejezetet4!! :)

      Törlés