Powered By Blogger

2012. július 1., vasárnap

Prológus:

Szerk. szemszöge:
Prológus
   Oké, hogy ne unatkozzatok, meghoztam neketek a bevezetőt. Ami már elég sok mindent elárul a történetről…
   Nos, Lia vágya, hogy elhúzza a csíkot a városából, magával hívva barátnőjét. Egyszer alkalom kerül rá, amire Lia be is nevez. Hogy mi az? Hát az X-faktor. Hogy tovább jut-e, vagy nem és ha igen, akkor meddig, az majd kiderül. (…) Megismerkedik egy fiúval, akinenk Lia nagyon megtetszik, de nem tudna rá gondolni, másképp, csak egy éjszakai kalandra. Később ezek az érzelmek változnak. Egyébként Liának és Missynek még soha sem volt pasijuk. Lehetett volna, de túlságosan nyomultak rájuk.
   Szerelem, csalódás, boldogság, család, esküvő… minden lesz. Tarts velünk és olvasd a blogot. Megpróbálok minden nap részt hozni, ami egy kicsit nehéz lesz, de próba szerencse alapon. A történet teljes egészében kitalált. Soha sem volt olyan nevű lány az X-faktorba, hogy Lia Wish.
   Remélem tetszeni fog a történet…
 

Lia szemszöge:

   Can not be a perfect life, because this is not the Barbie world. You can not live forever in dreams, because you forget what the real life and you can not get used again. Be happy, smiling and charming secrets of this beautiful life!
   Igen, bizony! Ez a mottóm! Sose volt még pasim és az első csókom is egy tengerparton volt, egy olyan fiúval, akivel nem jártam és utána még alaposan meg is bántott! De, hagyjuk a szerelmet!

   Anyuék mindig mondták, hogy tehetséges vagyok. És igen, ennek meglett a sikere. A nővéremmel és barátjával, valamint a bátyusommal és barátnőjével, na és persze legjobb barátnőmmel alapítottunk egy bandát: Idiot, but that Love.
   Egy nap, lehetőségünk lesz arra, hogy megmutassuk tehetségünket! Bekerülünk az X-faktorba. Rengeteg új barát, követők twitteren és emlékeke. Bizony ezt mind ide tudom kapcsolni.
   Mikor vége lesz az X-faktornak, rengetek dolog áll még elénk, amik csak később derülnek ki!
-----
Szerk: Tudom, gonosz vagyok, hogy nem írom tovább! Ma még hozom a szereplőket! És holnapután jön az első fejezet! :) *-*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése