Powered By Blogger

2012. július 15., vasárnap

Új szereplők, akiket eddig elfelejtettem felrakni, pedig az egyik legfontotsabbak! XĐĐ

One Direction:Az x-faktorban lettek híresek. Valamint a mostani x-faktor sztár vendégei a villába. Az 5 tagú együttes hatalmas sikereket végez. Szerintem mindenki ismeri őket kép:


















- Harry Styles- a banda legfiatalabb tagja. 18. évét tölti be. Vicces és játékos típus, mindenben benne van. Más történetekben csajozósnak írják őket, hát itt majd kiderül, hogy milyen lesz. Kép:
FONTOS SZEREPLŐ!









- Louis Tomlinson- a banda legidősebb tagja. Karácsonykor a 21. életévét tölti be. Ő legőrültebb és legviccesebb a bandában. Neki is nagyon fontos szerepe lesz a történetben. Jah, és gyönyörű a szeme. Kép:
FONTOS SZEREPLŐ!


- Zayn Malik- 20. életévét tölti. A Kreol bőrű srác, Lia egyik legjobb barátja lesz. Képes órákat tölteni egy tükör előtt. A lányok általában a lábai előtt hevernek, úgy mint a többi tagnak. Kép:
FONTOS SZEREPLŐ!













-Niall Horan- a 19. éves ír szöszi, nagyon jó az evésben. A röhögésétől mindenkinek röhögnie kell. Liának szintén nagyon jó barátja lesz. Minden hova elkísérik egymást. Kép:
FONTOS SZEREPLŐ!
 
-Liam Payne- a szintén 19. éves srác, Lia legjobb lelki támasza. Ő segít neki mindenben. Liam nagyon jó barát tud lenni. Kép:
FONTOS SZEREPLŐ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése